• >>
  • Danfoss >>
  • Програмабилни контролери

Програмабилни контролери

Aliquatjusto quisque nam consequat doloreet vest orna partur scetur portortis nam. Metadipiscing eget facilis elit sagittis felisi eger id justo maurisus convallicitur. Aliquatjusto quisque nam consequat doloreet vest orna partur scetur portortis nam. Metadipiscing eget facilis elit sagittis felisi eger id justo maurisus convallicitur.

 

MCX15B/MCX20B/MCX152V

MCX15B/MCX20B/MCX152V достапни во верзии со или без графички LCD дисплеј, се електронски контролери кои имаат голем...

MCX08M

MCX08M достапен со или без графички LCD дисплеј , е електронски контролер кој ги има сите типични функционалности...

MCX061V/MCX06C/MCX06D

MCX061V се електронски контролери кои ги делат сите типични функционалности на MCX контролерите: прграмабилни,...
 

LCX06C

LCX06C е компактен, програмабилен контролер со стандарнда големина од 32х74mm. LCX06C е достапен во верзии со или без...

MMIGRS интерфејси

MMIGRS е далечински интерфејс за MCX фамилијата. Тој е опремен со графички дисплеј кој овозможува комплетно...

Додатоци

Проширувачки модули, кабли, конектори, напојувања и специјални компоненти за MCX серијата на програмабилни...