• >>
  • Danfoss >>
  • Фреквентни Регулатори

Фреквентни Регулатори

Aliquatjusto quisque nam consequat doloreet vest orna partur scetur portortis nam. Metadipiscing eget facilis elit sagittis felisi eger id justo maurisus convallicitur. Aliquatjusto quisque nam consequat doloreet vest orna partur scetur portortis nam. Metadipiscing eget facilis elit sagittis felisi eger id justo maurisus convallicitur.

 

HVAC Drive FC 102

Оваа серија на фреквентни регулатори со ознака VLT®HVAC е специјализирана за примена во системите за греење,...

Refrigeration Drive FC 103

VLT® Refrigeration Drive FC 103 покрива опсег на моќност помеѓу 1.1 - 250kW. Достапен е во разни степени на заштита за следните...

AQUA Drive FC 202

Оваа серија фреквентни регулатори со ознака VLT® AQUA Drive е специјализирана за примена во системи за третман на...
 

AutomationDrive FC 300

Фреквентниот регулатор од серијата VLT® AutomationDrive претставува концепт на единствен регулатор и заштеда на...

High Power Drives

Со употреба на најсовремена технологија и компоненти Danfoss успеа да развие фреквентен регулатор со голема...

Low Harmonic Drives

VLT® Low Harmonic Drives е фреквентен регулатор основан на енергетска и управувачка платформа од новата генерација VLT...
 

12-Pulse Drives

VLT® 12-Pulse Drive е високо ефикасен фреквентен регулатор кој е воедно и економско решение за хармоници во барани...

2800 Series

Фреквентните регулатори од оваа серија спаѓаат помеѓу најмалите фреквентни регулатори за општа намена на...

Micro Drive

Овој фреквентен регулатор е наменет за електромоторни погони со општа намена и може да управува мотори на...